WIJ GAAN ALTIJD OP ZOEK VOOR

ZZP fysiotherapeuten

Voordelen voor ZZP fysiotherapeuten

Favicon FysioJob wit

Meestal vrij snel een nieuwe opdracht

Door ons grote netwerk in de paramedische sector vergroten wij de kans op een opdracht. Klik op deze button en zie of een opdrachtgever mogelijk al naar jou op zoek is!

Geen directe administratieve rompslomp met de zorgverzekeraars

Als ZZP'er ben je zelf niet contractueel verbonden aan de zorgverzekeraar. Jij bent flexibel en beoefent je vak! Aan het einde van de maand factureer je op basis van jouw gerealiseerde maandomzet, zonder gedoe.

Geheel vrijblijvend gaan we op zoek naar een passende opdracht

Wij worden blij van perfecte matches! Dat jij als ZZP'er de juiste opdrachtgever vindt. Wij zoeken actief voor jou en rekenen hiervoor geen kosten!

Gratis 'Werkzoekenden' profiel plaatsing

Wij plaatsen kostenloos een 'werkzoekende' profiel. Deze stellen we geanonimiseerd op zodat jij discreet op zoek bent naar een nieuwe opdracht, ook voor je eventuele huidige werkgever. Klik op deze button om te zien hoe toekomstig opdrachtgevers jouw profiel zien!

Flexibel

Als ZZP'er ben je vrij om voor meerdere opdrachtgevers tegelijk te werken. Geen concurrentiebeding of verbod op nevenactiviteiten.

Facturatie hulp

Pas sinds kort ZZP'er? Of zit je te twijfelen om ZZP'er te worden? Wij helpen je de eerste factuur op te stellen, zodat je het daarna zelf kunt!

Bekijk direct de beschikbare opdrachten!

op zoek naar een opdracht?

Meld je gratis aan als ZZP'er bij FysioJob!