Wij zijn altijd op zoek naar

Ondernemers, vol ambitie en gedrevenheid. Een die het vak fysiotherapie verstaat en zijn eigen weg gaat. Zich specialiseert naar eigen passie en deze kwaliteiten volledig in wil zetten voor waar het ècht om draait. De patiënt.

Meld je bij ons als freelance in de fysiotherapie aan en wij zoeken jouw perfecte volgende Job.

Dit zijn de voordelen als ZZP’er in de fysiotherapie wanneer je voor FysioJob kiest:

  • Je beschikt (meestal) vrij snel over een nieuwe opdracht.
  • Geen direct contact en administratieve rompslomp met de zorgverzekeraars.
  • Geheel vrijblijvend gaan we op zoek naar een passende match.
  • Je beoefent op zelfstandige wijze je vakspecialisme.
  • Flexibel.
FysioJob - ZZP bemiddeling voor fysiotherapeuten

Vakspecialisaties

Een gedreven HBO of universitair geschoolde fysiotherapeut die multi-inzetbaar is, zich flexibel opstelt en het vak begrijpt. Die zelfstandig te werk gaat en samen met de patiënt tot het beste behandelplan kan komen.

Ben jij een zelfstandige professional manuele therapie dan zoeken wij jou! Jij kunt de uitgebreide en specifieke kennis over de werking van gewrichten van de wervelkolom en extremiteiten gebruiken om de patiënt weer goed mogelijk mobiel te krijgen.

Als zelfstandig werkend specialist in het begeleiden en behandelen van kinderen binnen de fysiotherapie zijn wij op zoek naar jou. Je hebt pedagogische kennis en inzicht op het gebied van baby’s, kinderen en jeugdigen van 0 tot 19 jaar.

Ben jij specialist op het gebied van oedeemtherapie en werk je zelfstandig? Jij gebruikt je vakkennis om het vochtafvoerende lymfenstelsel te bevorderen. Je bent een open- persoonlijkheid die de patiënt op zijn of haar gemak stelt en biedt een luisterend oor.

Mensen die een specialistische hulpvraag hebben op het gebied van bekkenproblematiek zijn bij jou aan het goede adres. Door jou vakkundige kennis op masterniveau en jouw zelfstandige werkwijze kun jij patiënten die bekken gerelateerde klachten hebben helpen.

Ben jij een zelfstandig werkend specialist in het trainen van patiënten. Heb je jezelf gespecialiseerd op het gebied van sportfysiotherapie, of zelfs de Master sportfysiotherapie afgerond? Dan kunnen wij je mogelijk helpen bij het vinden van jou volgende opdracht.

Als zelfstandig werkend Master geriatrie fysiotherapeut kun je ècht wat betekenen voor de ouder wordende mens. Met jouw kennis van leeftijdsgebonden degeneratieve processen en multimorbiditeiten kun jij de ouderen zo lang mogelijk actief houden. Mogelijk kunnen wij ook wat voor jou betekenen, met het vinden van je volgende job.

Dat lichaam en geest nauw met elkaar samen werkt in opdracht voor optimale vitaliteit weet jij als geen ander. Ben jij een zelfstandige professional die expertise heeft op het gebied van psychosomatiek in de fysiotherapie? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag zoeken naar je nieuwe uitdagende opdracht.

Ben jij zelfstandig werkend specialist bij uitstek op het gebied van het hoofd, hals en kauwstelsel? Dan helpen wij je graag in contact brengen met de fysiopraktijk die op jouw expertise zit te wachten. Neem contact met ons op en we helpen je hierbij.

Ben je op zoek naar een tijdelijke opdracht?

Meld je aan als ZZP’er bij FysioJob!