Wij helpen je de juiste ZZP'er vinden!

Voordelen Als je kiest voor FysioJob

Favicon FysioJob wit

Je beschikt meestal snel over een nieuwe medewerker

Door ons grote paramedische netwerk staan wij in direct contact met ZZP therapeuten die mogelijk al snel aan de slag willen!

Flexibel, je kunt als opdrachtgever zijnde te allen tijde opzeggen

Is de tijdelijke drukte eerder afgelopen? Is de ziekteperiode van een werknemer korter dan verwacht? Geen probleem. Je kunt te allen tijde zonder verplichting de overeenkomst opzeggen.

Geen personele administratie

Wij stellen een op maat gemaakte modelovereenkomst voor je op. Je hoeft geen wettelijke premies af te dragen. Vakantiegeld, vakantiedagen en kilometervergoeding zijn al verwerkt in de prijs.

Geen werkgevers risico's

Een therapeut in loondienst nemen brengt risico's met zich mee. Bij langdurig ziekte ben je verplicht 2 jaar lang door te betalen. Wanneer een ZZP therapeut via FysioJob bij je aan de slag gaat behoort dit niet tot jouw risico's!

Persoonlijke werving, screening en voorstellen van de ZZP’er

Een therapeut representeert jouw waardevolle praktijk. Wij vinden het een must om een ZZP'er in een persoonlijk gesprek te screenen en hierna ook persoonlijk aan je voor te stellen. Hierna beslis je zonder verplichtingen of de therapeut bij je past.

Je betaalt alleen bij een passende match!

De betaling is gebaseerd op de gerealiseerde maandomzet van een ZZP therapeut. Je komt dus nooit voor hoge kosten te staan als de therapeut maar een beperkt aantal uren werkt. Een betaling perfect op maat.

Alle beschikbare ZZP profielen op één plek te zien

Klik op deze button om te kijken of de passende ZZP'er mogelijk al naar jou op zoek is!

"Alle beschikbare ZZP'ers in één oogopslag"

Voor opdrachtgevers hebben we alle beschikbare ZZP’ers in één oogopslag. Dit bespaart de zoektocht in alle vacaturebanken en dus tijd! Mocht een werkzoekende je aanspreken, neem dan contact met ons op. 

Staat de juiste ZZP’er er niet bij? Laat dan vrijblijvend een opdracht plaatsen, zo vindt de geschikte ZZP’er jou!

op zoek naar een ZZP'er?

Laat het ons weten!