Snelle groei van krapte op de arbeidsmarkt

Snelle groei van krapte op de arbeidsmarkt

“De arbeidsmarkt is in de afgelopen twee jaar in hoog tempo krapper geworden. Eind 2018 was de arbeidsmarkt in acht van de twaalf provincies krap. In 2016 was dat nog in geen enkele provincie het geval.”
Dat zegt de redactie van ‘Flexmarkt’ in een bericht. Flexmarkt houdt zich bezig met veelzijdige informatie rondom flexkrachten/ ZZP en uitzendkrachten.

Krapte ook in de zorgmarkt

Vooral werkgevers in de bouw, zorg, onderwijs, techniek en ICT hebben veel moeite om personeel te vinden. Dat blijkt uit een analyse van uitkeringsinstantie UWV. Zeeland, Utrecht en Noord-Brabant voelen de krapte het meest.

De juiste ZZP’er aantrekken

In deze krapper wordende arbeidsmarkt ook in de Fysio-Ergo- en Oefentherapie is het een extra uitdaging om de juiste ZZP’er aan te trekken. Een die over de juiste papieren en capaciteiten beschikt. Ben je op zoek naar een ZZP’er in de Fysio, Ergo of Oefentherapie? Bekijk de zoektocht-tips die je kunnen helpen.

ZZP’er die aan de slag willen!

Ondanks het schaarse aanbod weten ZZP Fysiotherapeuten, ZZP Ergotherapeuten en ZZP Oefentherapeuten toch gebruik te maken van het FysioJob netwerk. Bekijk hier vertrouwde ZZP’ers die direct aan de slag kunnen.

Zoek je een ZZP Fysio- Ergo- of Oefentherapeut, of ben je als ZZP’er op zoek?
Neem dan gerust contact op!

Laat een reactie achter

*Verplichte velden Please validate the required fields

*

*