ZZP bemiddeling voor Fysiotherapie, Ergotherapie èn Oefentherapie!

ZZP bemiddeling voor Fysiotherapie, Ergotherapie èn Oefentherapie!

Je kent ons al enige tijd van de ZZP bemiddeling in de Fysiotherapie. Na vele aanvragen op andere paramedische zorggebieden kunnen we het volgende melden;
“Wij helpen nu ook graag ZZP Ergotherapeuten en ZZP Oefentherapeuten aan een nieuwe opdracht!”

Nauw verbonden beroepen.

Fysiotherapie, Ergotherapie en Oefentherapie zijn nauw verbonden beroepen. In een eerdere Blog gaven we al aan dat het aantal ZZP’ers in deze paramedische sectoren fors toenemen! Natuurlijk blijven het beroepen voor èchte doeners. Daarom willen wij de ZZP’ers zo snel mogelijk weer aan de slag helpen, zodat ze kunnen doen waar ze goed in zijn!

Nieuw! Profiel plaatsing online.

We hebben altijd voor zowel Opdrachtgevers èn ZZP’ers actief gezocht naar een juiste match. Zoals je van ons gewend bent zijn de beschikbare opdrachten voor alle ZZP’ers online te zien. Om ons online platform nog effectiever in te zetten voor jullie hebben we een innovatie.
Nu zijn ook werkzoekende ZZP’ers voor alle opdrachtgevers met één druk op de knop beschikbaar!

Meld je als werkzoekend ZZP’er!

Alle ZZP fysiotherapeuten, ergotherapeuten en oefentherapeuten kunnen zich gratis aanmelden om te laten zien dat ze werkzoekend zijn. Wij plaatsen online je profiel en gaan daarnaast ook nog actief voor je op zoek. Reageren op tientallen vacatures/opdrachten is niet meer nodig, want hiermee ben je direct te zien voor alle opdrachtgevers.

Laat een reactie achter

*Verplichte velden Please validate the required fields

*

*