"Scroll naar beneden voor alle ZZP specialisten op gebied van Fysiotherapie, Ergotherapie en Oefentherapie"

FYSIOTHERAPEUTEN

Algemeen fysiotherapeut omgeving Eindhoven

Algemeen fysiotherapeut met ervaring en ambitie in de sport- en of psychosomatisch gerelateerde behandelingen/ trainingen. Beschikbaar voor maximaal 30 uur in de regio van Eindhoven. Neem gerust contact op voor een persoonlijk gesprek!

Algemeen fysiotherapeut omgeving Amersfoort

Enthousiaste ZZP algemeen fysiotherapeut met 7 jaar ervaring is beschikbaar voor 2 dagen in de week in de regio Amersfoort (straal 50km).
De beschikbare dagen zijn maandag en donderdag, met mogelijkheid van maandag ook in de avond. Ben jij op zoek naar een flexibel inzetbare fysiotherapeut die snel aan de slag kan? Neem snel contact op!

Al aan het werk! Algemeen fysiotherapeut omgeving Utrecht

Enthousiaste ZZP algemeen fysiotherapeut wil voor 2 dagen per week aan de slag in de omgeving Utrecht. 
Ben jij op zoek naar een flexibel inzetbare fysiotherapeut die snel aan de slag kan? Neem dan contact op!

Al aan het werk! Fysio Arnhem/Utrecht /Nijmegen

Gedreven ZZP fysiotherapeut met 7 jaar ervaring o.a. in de topsport is op zoek naar een nieuwe uitdaging in een praktijk met een musculoskeletale setting.
De fysio is beschikbaar voor 24-32 uur  in de week in de regio Arnhem/Utrecht/Nijmegen.  
Ben jij op zoek naar een flexibel inzetbare fysiotherapeut die snel aan de slag kan? Mail of bel ons dan snel!

Al aan het werk! Psychosomatisch fysiotherapeut omgeving Zuid- Limburg

MSc Psychosomatisch fysiotherapeut zoekt per direct een opdracht voor 8-12 uur. Ben je als praktijk in Sittard of in de omgeving op zoek naar een gespecialiseerd psychosomatisch fysiotherapeut, neem dan snel contact op!

Al aan het werk! - Algemeen fysiotherapeut omgeving Eindhoven

Algemeen fysiotherapeut is op zoek naar een opdracht regio Eindhoven. Uren en startdatum zijn nader te bespreken. 

OEFENTHERAPEUTEN

Oefentherapeut Cesar omgeving Arnhem/ Nijmegen

Een oefentherapeut Cesar is op zoek naar een nieuwe uitdaging! Ervaringen in hydrotherapie, zowel individueel als in groepsverband. Ben je op zoek naar een jonge ambitieuze oefentherapeut in de regio Arnhem/ Nijmegen? Neem snel contact op! We stellen de oefentherapeut geheel vrijblijvend aan je voor. 

Oefentherapeut Mensendieck omgeving Veenendaal

Enthousiaste ZZP Oefentherapeut Mensendieck heeft ervaring in de reguliere oefentherapie en in bedrijfsoefentherapeut. De beschikbaarheid qua uren is te bespreken (1-3 dgn). Ben jij op zoek naar een enthousiaste en breed inzetbare oefentherapeut? Neem snel contact op! We stellen de oefentherapeut geheel vrijblijvend aan je voor. 

Oefentherapeut Cesar omgeving Arnhem

Een ZZP Oefentherapeut Cesar is op zoek naar een opdracht voor 6-8 uur in de week. Minimaal beschikbaar tot september aanstaande. De oefentherapeut studeert daarnaast ook fysiotherapie en bundelt deze kennis tijdens het helpen van patiënten. Snel behoefte aan een oefentherapeut met een brede kennis? Mail ons.