"Scroll naar beneden voor specialisten op gebied van Fysiotherapie, Ergotherapie en Oefentherapie"

FYSIOTHERAPEUTEN

Fysiotherapeut omgeving Deurne (Z-O Brabant)

Ervaren fysiotherapeut is in voor een nieuwe uitdagende werkplek! Ervaren in echografie, dry needling en shockwave. Daarnaast meerdere cursussen op het gebied van sportfysiotherapie en het onderzoek en behandelen van wervelkolom gerelateerde klachten. Heb je als praktijk een prettige werksfeer en patiënt centrale aandacht te bieden? Dan kan deze fysio met al z'n ervaring een toegevoegde waarde zijn voor jouw praktijk! Uren zijn in overleg mogelijk. Regio Deurne (Zuid Oost Brabant)
Neem gerust contact op om vrijblijvend kennis te maken.

Fysiotherapeut (psychosomatisch) omgeving Zuid- Limburg

MSc Psychosomatisch fysiotherapeut is per direct beschikbaar voor één dag in de week. Dit is na een maand uit te breiden naar 16 tot 24 uur per week. De fysiotherapeut is erg enthousiast en uiterst zelfstandig. Heb jij een uitdagende werkplek voor een fysiotherapeut, eventueel in combinatie met psychosomatiek te bieden? Neem contact op en leer deze fysiotherapeut snel kennen!

Algemeen fysiotherapeut omgeving Eindhoven

Algemeen fysiotherapeut met ervaring en ambitie in de sport- en of psychosomatisch gerelateerde behandelingen/ trainingen. Beschikbaar voor maximaal 30 uur in de regio van Eindhoven. Neem gerust contact op voor een persoonlijk gesprek!

Algemeen fysiotherapeut omgeving Amersfoort

Enthousiaste ZZP algemeen fysiotherapeut met 7 jaar ervaring is beschikbaar voor 2 dagen in de week in de regio Amersfoort (straal 50km).
De beschikbare dagen zijn maandag en donderdag, met mogelijkheid van maandag ook in de avond. Ben jij op zoek naar een flexibel inzetbare fysiotherapeut die snel aan de slag kan? Neem snel contact op!

OEFENTHERAPEUTEN

Oefentherapeut Cesar omgeving Arnhem/ Nijmegen

Een oefentherapeut Cesar is op zoek naar een nieuwe uitdaging! Ervaringen in hydrotherapie, zowel individueel als in groepsverband. Ben je op zoek naar een jonge ambitieuze oefentherapeut in de regio Arnhem/ Nijmegen? Neem snel contact op! We stellen de oefentherapeut geheel vrijblijvend aan je voor. 

Oefentherapeut Mensendieck omgeving Veenendaal

Enthousiaste ZZP Oefentherapeut Mensendieck heeft ervaring in de reguliere oefentherapie en in bedrijfsoefentherapeut. De beschikbaarheid qua uren is te bespreken (1-3 dgn). Ben jij op zoek naar een enthousiaste en breed inzetbare oefentherapeut? Neem snel contact op! We stellen de oefentherapeut geheel vrijblijvend aan je voor. 

Oefentherapeut Cesar omgeving Arnhem

Een ZZP Oefentherapeut Cesar is op zoek naar een opdracht voor 6-8 uur in de week. Minimaal beschikbaar tot september aanstaande. De oefentherapeut studeert daarnaast ook fysiotherapie en bundelt deze kennis tijdens het helpen van patiënten. Snel behoefte aan een oefentherapeut met een brede kennis? Mail ons.